View Single Post
  #15832 (permalink)  
Vechi 10 feb 2021, 07:08:39
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de adinico Vezi mesajul
helloo, dat fiind ca genunchiul te sacaie parerea mea e ca ar fi benefic sa lasi exercitiile o perioada, lasa-l sa se repare si el, trece si menstra; ajuta genunchiul cu ceva ungunete antiinflamatoare, am mai recomandat si ti-o recomand si tie crema de cai cu namol ( daca googalesti cauta balsam puterea calului cu namol, fie balsam fie gel activ ) , sotul si-a reparat formidabil de bine un ligament cu ea acum de curand ... ...
la cat am recomandat-o s a nu se interpreteze ca am vreo legatura de business cu acest unguent .....doar ca a fost foarte eficient si la coloana si la picioare

sanatate si o zi buna!
E drept ca nu am auzit de unguentul asta dar o sa intreb. Multumesc! Am doua geluri pentru astfel de dureri, in casa, am masat genunchiul, am folosit si niste uleiuri esentiale si umflatura s-a retras, parca nici nu mai trosneste asa tare si nici durerea nu mai r asa sacaitoare cand flexez piciorul.
Musafirii s-au potolit si ei, dupa doua zile de cosmar. Dar nici eu nu am fost prea "cuminte" in astea doua zile. Adica am cam mancat dulce, porcosenii si nici prea putin. Ma autosabotez, ca totdeauna.
Incerc sa remediez si sa ma adun putin de azi, din nou...
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
adinico (10 feb 2021), lidiuta (10 feb 2021)