View Single Post
  #159 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 14:00:00
oanna14's Avatar
oanna14 oanna14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 ian 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Rina's 90
Date: 165cm, 67kg
Mesaje: 2.463
Aprecieri acordate: 57
Am fost apreciat(a) de 30 ori in 27 mesaje
Implicit Re: Retete cu imagini pentru ziua de amidonuri (dieta Rina)

Ziua 39-de amidonuri
MIC DEJUN
8 caise uscate înmuiate în 300 ml de apă, peste noapte. Dimineaţa, se bea apa şi se mănâncă caisele încet.

PRANZ
TOCANA DE ORZ
Ingrediente:
120 g orz
1 praz sau 1 ceapă
2 căţei de usturoi
1 lingură ţelină rasă
frunze de ţelină şi pătrunjel
1 morcov
2 linguri fasole păstăi (fiartă)
sare, piper negru
cimbru de vară -1 vârf de cuţit
1 frunză de dafin
1 lingură ulei
1 litru supă sau apă caldă
Mod de preparare:
Se curăţă, se spală, se taie sau se dau prin râzătoare legumele şi se prăjesc în ulei încins. Se spală orzul (se poate înmuia în prealabil), se adaugă la legume, se prăjesc împreună. Se adaugă supa, condimentele şi se fierbe până ce orzul se înmoaie. Se mai adaugă apă fierbinte dacă este necesar. Când este aproape gata, adăugaţi fasolea fiartă. Se condimentează cu sare. Se serveşte cu o felie de pâine.

CINA
O porţie de tocană de orz rămasă de la prânz.

ALEGERE ALTERNATIVA
Se amestecă 500 g frunze de păpădie cu o ceapă tăiată mărunt, o lingură de nuci tocate şi o conservă mică de fasole uscată. Separat, se amestecă o lingură de muştar, o linguriţă de ulei şi oţet. Se adaugă sosul la salată şi se amestecă. Se serveşte cu o felie de pâine. Se păstrează o porţie pentru cină.
__________________
Jurnal Oana;x http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post696404


''Increderea in sine reprezinta esenta eroismului''
Răspuns cu citat