View Single Post
  #1590 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 18:16:26
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Mailin-Planul meu

Citat:
Anterior postat de mailin Vezi mesajul
wow, imi faci dor de copilarie , ce bine e sa nu ai nici o grija...
da pai o sa imi iau probabil spre sfarsitul anului cateva zile. Sa vedem ce se mai intampla cu economia asta..cu euro etc. ca daca o sa continue asa, nu e cel mai fain...
Anes azi am avut in sfarsit o veste buna de la cantar, azi s-a urnit si pare ca mancatul meu de legume si fructe negatite si milele parcurse incept sa isi arate rezultatele. Acest lucru imi da curaj si avant sa continui in stilul asta. Si chiar ma gandeam zilele astea ca nici stomacul nu ma mai arde ca inainte. Oricum mai am pana ajung tikerul din urma, dar e de bine. Te astept si pe tine cu vesti bune.

Si o astept si pe Paula
chiar ca n-au nici o grija! acu am apucat doar sa despachetam, la fiimio lipseste o soseta (faina foc, si ma omoara cand dispare o soseta ) si la fiimea lipseste prosopul de baie - alta tura
eh, asta e ... si noi am pierdut, doar ca ma enervez ... si tare mi-ar placea sa n-o fac

nu stiu cum poti manca doar cruditati, dar tare ma bucur ca ai rezultate!!!! fac si eu plimbarile la greu si abdomenele dimineata ... si sa vad daca ma mai tine si de un calup de 20 de min axat pe grupe musculare.

nu ma cantaresc, vreau sa ma tin de dieta si nu vreau pe cantar. am inceput sa cochetez cu Monti, Emy ma mai indruma, ma mai sfatuieste ... cica-i interzisa lubenita, asta va fi abaterea de la regim. sunt in stare sa renunt si la cafea pt lubenita. ca doar pana la urma irmei, e doar ~1 luna/an ... si e preferata mea.
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]