View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 28 feb 2010, 13:52:42
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Buna Mishutza! Imi place mult topicul tau despre jogging. E de mare ajutor!

Si eu sunt indragostita de alergat. Mai demult alergam seara si era stresant, toata ziua stateam cu gandul ca si trebuie sa ies sa alerg. Dar de ceva vreme am inceput sa alerg dimineata, ma trezesc la 6 in timpul sampamanii ( 7 - 7jumate in weekend ) mananc si merg sa alerg, fac un dus si imi incep ziua. Imi prinde asa de bine, sunt mai energica si ma simt mult mai bine dupa ora de jogging, imi face ziua mai buna. Si nu mai e ceva ce trebuie facut, ci ceva ce imi place, parca abia astept sa ies pe usa sa alerg cand ma trezesc dimineata.

Si eu am facut progrese cu joggingul, alerg cam de 5 ori pe saptamana aprox. 6 km. Am marit usor usor ritmul, si alerg tot dintr-o bucata, ca la inceput faceam pauze fac si 4-5 sprinturi de cate 50m, ca sa cresc intensitatea si sa depun mai mult efort sa in timp scurt. Asta stiu de la prietenul meu, asa ii punea sa faca la antrenamentele de rezistenta de la muay thai (box tailandez) si am zis "eu de ce sa nu fac la fel??" Bine, ca ei au un ritm de 10 ori mai ridicat ca al meu e partea a doua la ei joggingul e fuga in toata regula
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat