View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 10 iun 2009, 20:47:26
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Dupa fapta si rasplata

Deci eu nu stiu daca tin o dieta anume. Dar am stabilit singura niste reguli conform organismului meu, activitatilor si si si ...placerilor...ca o dieta cu mancare care nu-mi place nu o tzin. Deci

Reguli

1. Nu mai mult de 1100 kcal/zi... ca sa am de unde sa scad la kcal daca stagnez mai mult de 1 luna.

2. Green tea in fiecare seara la care adaug lamaie...fara zahar sau indulcitor. (Am incercat green tea 3 ballerina dar ala imi da niste crampe de ma rupe...asa ca sunt pe unul mai slab- Triple Leaf Teas Dieter'S Green Herbal Tea )

3. Fara aluat - de nici un fel prajituri, paine, pizza etc

4. Grepfruit in fiecare seara indiferent de meniu

5. Dieta se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile si nu se schimba ordinea meniurilor (proteine cu fructe etc.)

ziua 1. carbohidrati: orez, paste sau cartofi (doar un singur fel toata ziua- adica daca papati orez dim ...asa o tineti pana seara) (ziua cea mai groaznica pentru mine )

ziua 2 fructe: de orice fel si oricate (pan` la 1000 kcal ) - ziua asta mi se pare cea mai usoara ca o tin pe grepfruit (taie pofta de papa)si salate de fructe (la care trisez si adaug o lingurita sau 2 de vin. Tot in ziua asta imi fac mere la cuptor (dar le umplu cu banane si nectarine - nu zahar, nu miere nu nimc altceva in afara de fructe)

ziua 3 proteine: carne sau oua sau peste sau branza ( a nu se incurca felul de papa - o data papat ou la mic dejun - ou se papa si la cina) ( ca si total pe zi sunt cam 6 felii de piept de pui subtirele sau vreo 6 felii de peste alb - atentie la somon ca este gras)

ziua 4 fibre: legume si verdeturi - iar zi care imi place ca sunt innebunita dupa salate- dar mai trisez un pic punanad peste salate parmezan 1 lingura(5g)=20 calorii din care 15 sunt fat

si apoi reiau zilele si o zi pe luna se beau doar lichide (de preferat doar apa)

in ziua cu carbohidrati se poate manca ciocolata amara (atentie nu in exces! ) sau inghetzata.


Eu in general mai trisez ici colo (desi nu-i bine ca e regim de schimbare a metabolismului) dar prefer o dieta mai lenta si care sa-mi placa ... ca altfel nu m-as putea tzine de ea.

Ah da si merg cel putin o ora ... doua zilnic...( ca deh am copil si tre plimbat in carucior oricum). Cam de 2 ori pe sapt, in parc, dimineata, fac vreo 30 - 45 minute gimnastica - alergari alternative - rapid, vioi, mers incet; stretching (de toate felurile- mai ales ptr bulane) si pilates.
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]