View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 19 mar 2010, 19:58:07
Dana S's Avatar
Dana S Dana S este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 74
Dieta: Disociata,nr.calorii,grupa sanguina
Date: 155cm, 72kg
Mesaje: 32
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Sunt si babete "slabute" pe aici????

Buna fetelor!As vrea sa va spun ca incercand sa ma adaptez la dieta(alimentatia) grupei mele de sange,am descoperit ca se gasesc o multime de produse din soia,asa ca desi nu se poate spune ca sunt gustoase,sunt totusi acceptabile.Laptele de soya simplu mi se pare gretos dar cel cu cacao ...merge.Am mai gasit branza de tofu sarata,cu diferite adaosuri(chimen,marar,ardei)si incerc o combinatie care,teoretic e o.k.Pun pe o felie de paine de secara"branza"tofu si adaug la asta o cana de lapte de soya cu cacao,ca masa de dimineata.Cred ca in felul asta nu pacatuiesc nici in ce priveste dieta disociata,pentru ca tofu si laptele de soya sunt proteine vegetale.Oare carbohidrati impreuna cu proteine vegetale merge,sau nu,ce parere aveti?
Sau,alta combinatie:branza de vaci dietetica,cu lapte de soya cu gust de cacao(fara paine).
Imi lipsesc foarte tare dulciurile si mai "scap haturile"din cand in cand la borcanul cu miere sau dulceata(1-2 lingurite)...
Dana S, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1396 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 879 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 622 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat