Subiect: Skinny me. ;)
View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 27 iul 2013, 15:02:20
Beldiman's Avatar
Beldiman Beldiman este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 dec 2012
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Personalizată.
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 184
Aprecieri acordate: 86
Am fost apreciat(a) de 55 ori in 45 mesaje
Implicit Re: Skinny me. ;)

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
draga mea, pentru varsta ta nici dukan nici hipocalorica nu sunt ok. un organism in formare are nevoie de o alimentatie completa si sanatoasa pentru a se dezvolta frumos si sanatos. uite eu pun un pariu cu tine. pun pariu ca daca excluzi dulciurile, painea alba, sucurile carbogazoase, fast-food, gustarile nesanatoase si ai 3 mese si 2 gustari pe zi (alimente sanatoase) ai sa slabesti. si daca ai sa faci si putin sport ai sa te tonifiezi foarte frumos.
stii de ce trebuie sa mananci de 5 ori pe zi (chiar si cand nu iti e neaparat foame)? pentru ca asa eviti sa ai momentele acelea de foame nestapanita care te fac sa mananci primul lucru care iti cade in mana. si fiind mereu satula nu vei mai acumula aacele frustrari care te fac sa mananci tot ce ai in frigider, episod urmat de alte frustrari si alte restrictii si alte tristeti si alt episod de mancat compulsiv. sa stii ca si eu am inceput ca tine, cu tot felul de diete aiurea pe la 15 ani si nu am facut decat sa ajung sa cresc de la 58-60 kg pe care reuseam sa le mentin la 70 si ceva de kg si nu ma puteam opri din ingrasat pe la 18 ani. uite, tu scrie aici tot ce mananci sau ai vrea sa mananci si eu personal iti promit ca incerc sa intru in fiecare zi sa iti spun cum sa le gestionezi. ce zici, incercam?

Sigur ca incercam! Multumesc mult! Ma simt atat de bine ca cineva acolo vrea sa ma ajute. O sa pun putin mai tarziu meniul de astazi,zic eu e mult mai bun decat cel de ieri.