Subiect: Jurnal Daniela67
View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 21 apr 2010, 20:04:13
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 55
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Jurnal Daniela67

Citat:
Anterior postat de daniela67 Vezi mesajul
Am reaparut dupa o absenta cam mare, din pacate din cauza decesului mamei mele. Asa ca adio dieta, ba mai mult,am pus si vreo 2 kg la loc. Acum vreau sa o iau de la capat cu South Beach faza I, astazi este prima zi, pentru ca de-abia acum am reusit sa ma mobilizez.
Vreau sa incep sa fac si ceva miscare, ca tot ma intrebai Ianna. Eu nu prea fac miscare, cel putin in aer liber aproape deloc. Am o bicicleta si pedalez cate 30 min, de 2-3 ori pe saptamana si tot de 2 ori pe saptamana fac abdomene si alte cateva exercitii. Sunt de acord ca e foarte putin, vreau sa incerc sa merg pe jos mai mult, dar dimineata sunt mereu pe fuga spre serviciu, iar dupa - amiaza cand ies, gasesc cate un motiv sa iau autobuzul sau masina.
Deci, astazi dimineata am mancat omleta cu rosii si cozi de ceapa verde, la 10 am un iaurt cu 0% grasime, la pranz gratar din piept de pui cu salata de varza, la gustare nuci, cina o salata cu feta si seara probabil putina branza de vaci sau un iaurt cu 0% grasime.
Buna Daniela
Imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Primeste condoleantele mele. E foarte greu sa pierzi pe cineva atat de drag.

Si pe mine ma tot bate gandul sa incerc o SB, tot vad fete cu rezultate foarte frumoase. In legatura cu sportul, iti pot spune ca daca te apuci chiar creaza dependenta . Mie imi face psihic tare bine miscarea si mersul la sala. Incearca si tu Ai grija de tine si iti doresc mult succes!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2434 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1401 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]