View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 30 mai 2010, 11:28:23
OtiliaIon's Avatar
OtiliaIon OtiliaIon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mai 2010
Locaţie: Ilfov - Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Invat sa-mi controlez greutatea
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Sfaturi: cum mi-ar placea sa primesc vestea?...

Citat:
Anterior postat de onetotilia Vezi mesajul
nu m-am ingrasat exagerat ca sa fie foarte foarte vizibil... doar ca nici bine nu mai aratam... nu ca as fi fost model inainte... iubitul mereu imi zicea ca nu is grasa, ca el ma iubeste asa cum sunt... cand auzeam asta cu "TE IUBESC ASA CUM ESTI" si cand mergeam pe starda si vedea cate o fata cat usa.... zice... "OARE FATA ASTA MANANCA ZILNIC LA MC DONALD" acum nu ma mai deranjeaza... dar am realizat ca nu ii plac fetele grase, si ca ar trebui sa fac ceva pt ca desi ma iubste nu e la fel de atras fizic sa fie cu mine daca mai pun vreo cateva kg.....
"Te iubesc asa cum esti" imi zicea si prietenul meu, dar voi recunoaste un lucru f privat aici, intr-o zi, acum vreo luna-doua, am descoperit ca intrase pe un site de porn si cautase videouri cu fete slabute, adica chiar astia fusesera termenii de cautare. Atunci m-am suparat groaznic.. pe mine, nu pe el. Nu aveam nimic impotriva cu pornul, dar mi-am dat seama ca sexual il atrag mai mult fetele slabe. Iar eu eram si sunt si acum inca departe de a fi slabuta.

Am auzit si eu remarci rautacioase pe strada: unul a fost un baiat prin Grozavesti care mi-a zis ca mai am un pic si-o sa fac poc Dar atunci aveam vreo 65 de kg la 1.70, plus ca sunt ca si constitutie destul de voluptoasa, nu aratam deloc rau, dar m-a deranjat tare ce mi-a zis. Cine stie de ce mi-o fi zis, poate ma imbracam nepotrivit pt kilogramele mele.

La mine in casa parerile sunt foarte impartite: mama imi zice mereu ca arat f bine si nu ar trebui sa slabesc deloc, sora mea nu zice nimic (cred ca fiindca ii convine sa fie sora mai slaba) iar tata mai imi arunca intepaturi din cand in cand ca sunt mai solida ca sora mea, desi ea e mai mare decat mine ca varsta.

PS: Felicitari pentru kilogramele pierdute, sa inteleg din gifurile cu smiley-uri ca ai dat mult jos prin sport?
OtiliaIon, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
OtiliaIon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2502 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1985 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1728 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat