View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 20 ian 2010, 11:50:31
camynechita's Avatar
camynechita camynechita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 ian 2010
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Hipocalorica
Date: 167cm, 66kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy re: Cate kg ati pus in timpul sarcinii?

Citat:
Anterior postat de ada646 Vezi mesajul
eu nu m-as lauda atata ca n-am alaptat pt ca n-am vrut sa ma deformez, ti-ai privat copilul de cele mai bune lucruri pe care i le puteai oferi: anticorpi, nutrienti naturali si afectiune si pt ce? ca sa poti avea un corp grozav???? ce ai facut tu este la fel de crud ca a scoate afara in pielea goala un bebelus in miezul iernii, ti-ai dezbracat copilul de o hainuta protectoare de anticorpi dintr-un orgoliu femeiesc stupid.

doamnelor, perioada de dupa nastere nu e usoara, nici alaptatul nu e simplu la inceput, dar n-a murit nimeni din asta, exista o crema numita garmastan care poate fi folosita atat inainte cat si dupa nastere ea da elasticitate pielii mamelonului si ajuta la vindecarea rapida a ragadelor. fiecare dintre noi isi doreste sa fie frumoasa, dar a-ti sacrifica copilul pt asta mi se pare cam mult.
Minunata crema pe care o lauzi atat am folosit-o si eu. Si degeaba. Tot m-am chinuit. Si nu cred ca ai fost atenta la ce am spus eu. Am zis ca am alaptat 3 saptamani, si m-am chinuit enorm in toata aceasta perioada pt ca aveam rani. Apoi, datorita faptului ca mi-am luat pompa si ma mulgeam plus ce mai era in subconstientul meu legat de deformare, laptele mi s-a oprit. Este adevarat ca m-am simtit usurata dar asta este. Nu a fost o lauda, totusi. Am zis pur si simplu ca la fel as proceda. Si oricum tot deformata sunt, chiar daca au fost 3 saptamani. Iar copii cresc foarte bine si fara alaptat, daca stii sa-i calesti si sa nu-i cocolosesti. Fetita mea nu a fost racita decat de 2 ori in 2 ani. Si este foarte rezistenta. La fel am fost si eu si sora mea, care am crescut cu lapte praf.
Deci ......pe scurt, eu nu spun sa nu alaptati, fetelor. Doamne fereste! Cine poate, foarte bine, imi scot palaria in fata ei. Eu nu am rezistat. Atat. Ada, nu e bine sa condamni omul fara a auzi argumentele. Sper ca te-am lamurit intr-un fel. Te pup!
__________________
Semnat: Camy - O mamica plinuta care vrea sa fie mamica slabuta.
camynechita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1068 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 21 iul 2010 at 22:30:50.
Răspuns cu citat