View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 07 iun 2011, 21:55:08
fllory's Avatar
fllory fllory este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 oct 2010
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 29
Dieta: este o dieta creata de mine...
Date: 163cm, 71kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit De cate ori pe saptamana e ok sa facem sport?

Acum am citit pe internet ca daca facem diferite exercitii de multe ori, corpul se obisnuieste cu ele si nu mai reactioneaza. Eu, de un an fac exercitii zilnic, in fiecare seara si nu pot sa zic ca sunt tot aceleasi vazand ca am inceput cu 2 tipuri si am ajuns la 5 dar acum chiar sunt prea multe si imi ia si asa o ora jumate in fiecare seara sa le fac + ca mai merg si pe jos si cu bicicleta (asta de vreo 2-3 ori / sapt.) in jur de jumate de ora, o ora.
Eu una mai vreau sa dau jos din jurul abdomenului care deja incepe sa se formeze destul de ok datorita exercitiilor pe care le fac iar in rest vreau sa imi tonifiez corpul.
Totusi observ ca merg mai greu cm si incep sa ma bucur si la cel mai mic care se duce departe. Cum ar trebui sa fac exercitiile ca sa dea un randament mai bun si sa ma ajute acum pe ultima suta de metri?
Iar pe urma, cand am dat tot ce vreau jos, de cate ori / sapt. va trebui sa fac sport??
fllory, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2458 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1941 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat