Subiect: Jurnal just21
View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 14 aug 2011, 16:50:41
dupy's Avatar
dupy dupy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 10 sep 2010
Locaţie: *, Romania
Vârsta: 30
Dieta: constientizare
Date: 166cm
Mesaje: 612
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal just21

Dupa suisuri si coborasuri (54kg - 51kg - 54kg - 50kg..) am zis aseara ca m-am saturat sa ma tot gandesc la mancare. Si ca o sa procedez asa cum fac multe fete skinny: mananc pentru a trai. Adica la limita supravietuirii Simt ca ma doare stomacul..mananc ceva: ce am chef. Dupa ce ma simt ok, imi continui activitatea pana ce simt iar foamea. Pare rational, nu? Mananci cand ti-e foame.
Azi am inceput sa mai citesc p`aici, sa ma documentez..si am inteles ca nu e bine pt organism. El supravietuieste, dar nu functioneaza normal. Si daca mananc 700kcal/zi, si aia constand intr-o felie de tort(fiindca asta am chef), atunci o sa fiu o skinny, plina de celulita. Si stiu ca acum 3 ani eram slaba, 45kg. Nu mancam decat atunci cand ma punea mama la masa, fortat. Minte de copil.. ma lua ameteala la scoala si nu stiam de ce, nu relizam. La analize mereu imi iesea anemie..

Cu 3, 4 si chiar 5 mese pe zi eu am slabit. Ca am luat mai apoi in greutate e numai vina mea, pt ca m-am indopat. Dar am slabit fiindca asta e secretul, gasesti informatii despre asta: mese dese si mici. Daca tu ai 1100 kcal/zi, pur si simplu nu le imparti in 2, ci in 4. Astfel, nu mananci mai mult caloric. Intelegi? Niciun risc de ingrasare Eu iau cate mese pot, avand grija sa am spatiu de 3h intre ele. Dupa un fruct imi permit sa iau masa la 1h - 1h juma.

E FOARTE IMPORTANT, ajuta mult de tot: sa ai mese dese, cu spatiu de 3h intre ele; sa n`ai "rontaieli" ! Never. Daca ai pofta de covrigii din farfurie si au trecut doar 2h de cand ai mancat, mai asteapta 1h, si apoi papa 4-5covrigi si inca ceva sanatos pe langa, pana la minim 100kcal. Ce e sub 100kcal eu consider rontaiala, nu masa si organismul la fel..
__________________
Jurnal Dupy
Ideal/ Scop: Nicole Scherzinger


"Marile rezultate au nevoie de mari ambitii." - James Champy
You can make excuses or you can enjoy results. But you can do both.
dupy, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.