View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 19 aug 2011, 21:43:21
Afinutaslim's Avatar
Afinutaslim Afinutaslim este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 165cm, 88kg
Mesaje: 113
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Afinutaslim - Pana de Craciun inapoi la 75kg

Mersi RedOnion!
Pai cele sub 75 kile se pot subtia in 6 luni si cele peste 75 kile in un an, un an si jumatate, depinde de greutate. Acolo se pune baza atat pe procentul grasime corporala care trebuie sa fie cat mai mic dar si sa fie lucrati bine muschii sa se vada definitia.

Muschii se vad cel mai bine daca fata n-are grasime dar trebuie sa si-i antreneze, sa-si creasca musculatura. La unele li se micsoreaza pieptul pt. ca trebuie sa slabeasca foarte mult dar isi pun silicoane. Totusi cand stii cum aratai iti place si preferi sa fii genul sportiv, decat cum erai inainte. Plus ca toate spun ca au o energie nemaipomenita, desi multe au peste 30 si chiar 40 de ani. Este un sport care se poate practica si ca adult.

Si ca sa-ti zic si tie, Animis, Sincer Da! ma Motiveaza cum au ajuns fetele alea, dupa ce-au fost grase, au avut sarcini, etc. ! E super yuppiii ca se pot modela inca la varsta asta. Cele mai multe sporturi zic ca trebuie sa fii tanar, ei bine aici poti sa ai si peste 30 de ani. Si obtii rezultate.