View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 11 nov 2011, 09:34:10
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Ce parere aveti de programul meu?

Citat:
Anterior postat de adrianapop78 Vezi mesajul
buna sunt Adriana si as dori sa ma lamuriti si pe mine cu muschii si grasimea acum eu sunt la dieta Rina 90 de o luna. Fac sport aproape in fiecare zide 3 ani deja .Intr o zi alerg in aer liber o ora dar mi se pare putin nu stiu de ce, iar in alte zile fac Pump it Up o ora .Am slabit cam 2 kg dar mi se pare ca carnea ppe mine e moale .Cum ar trebui sa fac sport ca sa am si muschi si sa slabesc din grasime.Astept raspunsurile voastre
Buna,

Pai daca alergi cate o ora - fie si pe saptamana - de trei ani inseamna ca esti antrenata. Si daca nu ai slabit semnificativ inseamna ca ai ajuns deja la un echilibrul.

Cat despre moliciune, parerea mea, fara sa te fi vazut este ca esti femeie si femeile oricum sunt mai moi - startul adipos este nativ putin mai mare decat la barbati. Daca corpul tau se simte bine in combinatia asta de sport/mancare poate ar trebui sa faci si altfel de miscare - sa stimulezi muschiul alfel.

La modul cel mai simplist si ignorand alte detalii legate de nutritie.
Grasimea si oasele nu consuma energie.
Muschiul consuma. Omul este adaptat sa fie cat mai eficient. Adica daca bagi mai putina energie decat consumi corpul e tentat sa scada din consum. Cosnumul scade reducand cantitatea de muschi. Totodata corpul se simte bine cu putina grasime, o paturica, o rezerva pentru zile negre. Omul nu raspunde bine la surplus - corpul pune grasime ca sa fie sigur ca o sa aiba energie pe viitor.

Daca stimulezi muschiul el o sa se adapteze. Dar daca nu mananci corect el nu va avea cele necesare sa se construiasca si chiar de creste se va atrofia repede deoarece corpul nu are suficienta energie sa il intretina.

Culturistii, asa cum ii vedem pe scena, sunt doar on-season. Tin diete ca sa nu mai aiba grasime si se descarca de apa ca sa aiba pielea subtire, totul ca sa se vada muschiul pe care s-au chinuit sa il creasca. Toti avem muschi, mai mari sau mai mici, doar ca sunt acoperiti de diverse cantitati de grasime.

Ai putea sa incerci sa echilibrezi putin antrenamentul tau.

mi se pare destul de echilibrat chiar petnru incepatori si are suficienta informatie ca sa inveti sa inveti.
Ataşamente
File Type: pdf 45dayplan.pdf (836,3 KB, 9 vizualizări)
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat