View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 11 feb 2010, 10:54:47
Minunka's Avatar
Minunka Minunka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: As vrea sa slabesc vreo 12kg

Citat:
Anterior postat de raluka Vezi mesajul
Buna Minunka,
bine ai venit
este un peim pas ca te-ai inscris pe acest site si ca astfel vrei sa slabesti.nici eu nu m-am urnit imediat ce am vazut ca ma ingras.am zis ca o sa slabesc eu, o sa fac aia, o sa fac ailalta...dar intre timp ajunsesem foarte aproape de 70kg.m-am hotarat insa intr-o zi si am inceput sa caut si mai multe informatii pe internet si am ajuns pe acest site.mai greu m-am urnit in alegerea unei diete dar conteaza foarte mult sa te analizezi:sa vezi ce iti place si ce nu iti place, ce alimente tolerezi, la ce esti dispusa sa renunti inainte de a alege o dieta.conteaza mult si sa faci sport.si la acest capitol m-am urnit greu desi am in sufragerie o adevarata sala de fitness.
ideea e ca totul trebuie sa porneasca de la tine.TU sa vrei si sa nu te lasi in leneveala pentru ca zilele trec iar daca mananci haotic kg se vor aduna si nu prea vei simti.asa cum te simti binisor la 65 kg , o sa te simti bine si la 70...si la 75..si tot asa...
multa bafta in alegerile tale si sa auzim numai lucruri bune
Buna Raluka,

Merci mult pt incurajari . Da, cam asa a fost in cazul meu. M-am ingrasat 3 kg, am zis ca nu e asa grav, le dau eu jos candva....Insa nu am luat nici o masura. Si s-au mai adunat inca 3, inca 3...Pana mi-am dat seama ca am pus 12 kg in 2 ani.
Si am schimbat usor usor masura la haine, am inceput sa port lucruri mai largi...deh, sa ascund sunculitele.
Am cautat si eu pe toate site-urile si am gasit atat diete-miraculoase (oare?) unde slabesti 10 kg in 2 saptamani cat si regimuri rationale, in care nu te infometezi si totusi reusesti sa pierzi in greutate.
Concluzia este ca mi-am facut abonament la sala, ma duc cam de 5 ori/sapt la aerobic, dans ori step si am eliminat complet painea, prajelile, grasimile si pastele. La capitolul dulciuri e mai greu, am cam cedat tentatiei cu oarece masura. (Pana acum mancam si 1 ciocolata intreaga asa, pe nerasuflate acum ma multumesc cu 2 biscuiti sau o banana). O sa va tin la curent de rezultate - daca vor fi rezultate!
Raluka, te felicit, vad ca avem cam aceeasi inaltime insa tu ai slabit excelent, curaj in continuare, sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti! Insa in cat timp ai slabit atat?
Pupici, sa auzim numai de bine!
Minunka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2058 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1541 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 767 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]