View Single Post
  #1608 (permalink)  
Vechi 22 iun 2011, 08:18:34
cristina ccc's Avatar
cristina ccc cristina ccc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 mai 2011
Locaţie: sighisoara, Romania
Vârsta: 39
Dieta: doar atata ca nu mananc dupa ora 18:00
Date: 162cm, 79.5kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Citat:
Anterior postat de cristina ccc Vezi mesajul
Buna ziua, sunt bucuroasa rau de tot ca am mai dat jos 300 gr si acuma am 100.7 kg. Doamne smultam...
Mai tineti minte ca va intrebam ce stiti de ceaiul de leustean? Ei bine am cumparat o cutie sa vad ce se intampla si sa stiti ca ma simt bine plus ca merg la toaleta mai mult....deci e bun...si ma bucur ca nu am pofta de mancare desi sa stiti ca nu fac abuz sa nu mananc am mancat chiar si ceva dulce ca am facut un cremes bun de tot......( dar am mancat numai o bucatica pe zi). Trebuie sa nu avem o viata amara sa ne mai si indulcim...
O zi buna si spor la treaba la toate......... Sa auzim de kg in minus.
Buna, imi pare rau ca nu am scris pana acuma ce mananc. Din fericire de cand m-am apucat am slabit exact 5 kg, asta insemnand o luna jumatate si sa stiti ca am mancat cam asa: dimineata un sandwisch facut cu margarina si salam sau poate nimic ca nu apucam, la servici in jurul orei 12 mananc vreo 2 mere, pe la 17:30 mananc ba o ciorba sau felul doi orice fara restrictie ( mananc normal pontru ca nu vreau ca corpul sa sufere o schimbare pentru ca nu e bine, toata chestia e ca corpul sa se obisnuiasca treptat ) si merg de 2 ori pe saptamana la tae-bo. Am primit si tratament de la medicul endocrinolog dar sa stiti ca de la medicamentele care le-am primit nu slabesc, am inceput sa slabesc doar dupa ce m-am apucat de sport. Inainte sa merg la sport m-am suit pe cantar si cand am vazut 105,4 kg m-am speriat. Pana in acel moment mi-era rusine sa-i arat sotului, mamei si tatalui meu cate kg am dar atunci spre toata rusinea mea m-am suit pe cantar sa vada cu totii ca sa ma ambitionez sa slabesc. Si uite rezultatul dupa o luna si jumatate am dat jos 5 kg... sunt extrem de bucuroasa. Sper sa intru cat mai repede in categoria 90 - 100 kg si sa veniti si voi ca va astept. Eu sunt adepta slabirii in mod sanatos si sa stiti ca nu voi tine nici o dieta.
cristina ccc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1745 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat