View Single Post
  #1628 (permalink)  
Vechi 02 mar 2012, 14:07:55
kisa's Avatar
kisa kisa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: Valenii de Munte, Romania
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 5.575
Aprecieri acordate: 669
Am fost apreciat(a) de 1.042 ori in 683 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj IX)

Citat:
Anterior postat de GABONTZA Vezi mesajul
fetelor inebunesc , am venit acasa atat de demoralizata , pana azi dimineata asa de mandra am fost de mine si fericita ca am reusit sa respect regimul si mai ales sa nu bag la ghiozdan nici o bucata de dulce , dar azi mia picar cerul in cap , am fost la doctorita de familie ca trebuia sa ii duc ceva scrisoare medicala de la medicul endocrinolog si printre povesti i-am spus ca tin regim (adica imi numar caloriile si nu pap dulciuri ) si ca nu as mai vrea sa iau xenical ca la mine nu sia facut efectul (adica nu mia provocat diaree cum scriau pe net alte persoane care au mai luat , eu am fost intreaga si nu am avut nimic ) si i-am zis ca as vrea sa tin numai regimul sa nu mai iau xenicalul ca daca reusesc si fara el sa dau jos sunt multumita nu as vrea sa imi creze dependenta xenicalul , la care mia spus ca sa tin acuma macar o luna cu xenical si calorii mia zis ca mananc foarte foarte foarte multe (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( , pai cum mananc multe ca manac 1900 calorii pt una de 60 kg e mult stiu dar pt mine cred ca e ok , ea mia spus ca ar trebui sa mananc vreo 600-1000 calorii maxim ( pai da si ce pureci fac cand nu mai slabesc si apoi daca dau jos dintro data prea mult iar nu e bine, sunt demoralizata total nu stiu ce sa mai fac sa mananc mai putine calorii sau sa raman asa la 1900 (( , am venit acasa am dat o tura de plans de nervoasa ce am fost si acuma injur prin casa ) , help ce sa fac ? sa mai scad din calorii?
Daca ai slabit cu 1900 cal/zi continua.
Privitor la Xenical eu stiu ca nu are efect diareic, - "Xenical este un medicament contra obezitatii. Acesta nu reduce apetitul. Este un inhibitor potent, specific si cu durata lunga de actiune a lipazelor gastrointestinale. Enzimele inactivate nu pot hidroliza grasimile alimentare, fiind astfel posibil ca aproximativ 30% din grasimile consumate la o masa sa treaca prin intestin nedigerate. De aceea corpul dumneavoastra nu va putea folosi aceste grasimi drept sursa de energie si nu le va putea transforma in tesut adipos. In felul acesta medicamentul va va ajuta sa va reduceti greutatea. "
Daca dieta ta este saraca in grasimi, xenicalul nu te ajuta!
kisa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 970 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]