View Single Post
  #1639 (permalink)  
Vechi 19 nov 2010, 15:40:57
nanei's Avatar
nanei nanei este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2010
Locaţie: bacau, Romania
Vârsta: 46
Dieta: 1200-1250cal pe zi
Date: 170cm, 72.3kg
Mesaje: 606
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 159 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul

Vidia draguta si care topaia pe masa cand pisica nu-i acasa ! Sper sa ma gasesti tot aici astept sa vi de la doctor cu toate ca am citit ca nu este nimic cu bebe in neregula !!

Buna Oana ! In primul rand ne bucuram ca ai intrat ,in al doilea rand iti iei bataie daca iti mai ceri scuze ! Ma bucur ca te mentii bine,ba chiar slabesti,chiar daca nu slabesti din cauza dietei ci din cauza stresului ,bau -bau este foarte rea nu se gandeste si la tine ca esti om ? Si daca te pierde sau te imbolnavesti nu mai are pe cine sa traga ?
Pupam dulce baietel tau drag ! Cred ca iti este tare greu cu sotul plecat cat sta plecat sau cum ? Pleaca lunar sau in fiecare saptamana ? O sa fim aici mereu si poti intra cand ai timp !
iubita mea sotul meunu va veni acasa 3 luni.de aia e ff greu fara el pt ca si perioada este mare.te pupic si multumesc de grija
nanei, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1677 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1160 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 903 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]