View Single Post
  #1642 (permalink)  
Vechi 22 iul 2013, 19:09:11
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Citat:
Anterior postat de vio ce doreste sa slabeasca Vezi mesajul


Ce doareeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! M-ai cam scuturat !!!!!!! Si ai dreptate ...mare dreptate .....acum stateam linistita si ziceam ca sunt cuminte ,ca vad o zi buna conforma dietei si dintr-odata impinsa de ....Doamne ma iarta ce am vrut sa zic .....m-am trezit mancand aiurea ...Si cand ma gandesc ca anul trecut ,pe vremea asta eram asa de indoctrinata de dieta si dadeam sfaturi prietenelor mele ce si cum sa faca si ma suparam cand vedeam ca nu respecta ce le ziceam .........

Educatia ...dom'le lipseste autoeducatia ......
Uite in seara asta abia m-am abtinut sa nu mananc iar paine .......Piticii de pe creier se foiesc si se framanta ......

Multumesc de vizita si de scuturatura !!!!!!

Piticii de ce vad ca pot primi ceea ce cer de aia cer mai mult si mai des. Asa pateam si eu - pe mine ma luase boala painii prajite cu smantana ( nu mi-a placut niciodata inainte - dar in ultima vreme ....). Pana am zis - gata. Cel mult o abatere din cand in cand ( in principiu in week end) - ca e o felie de paine, ca e o lingura de ulei in salata, ca e un fruct - o abatere e mai mult decat suficienta intr-o zi. Daca acum cand esti la dieta nu te poti abtine - ce se va intampla - dupa?

Poti sa-ti stabilesti un target - cand ajungi la ... n kg - iti poti permite 2 abateri mici intr-o zi.
Plus ca in principiu trebuie sa vezi ce anume te-a ingrasat si ce poti schimba in acest comportament pe termen lung. Acum iei masuri radicale ca sa slabesti si la final adopti un regim de viata de mentinere ( care nu pote fi ca cel care a dus la ingrasare).

Eu stiu ca ma ingras in momentul in care incep si inlocuiesc mese cu sandvisuri mancare pe fuga - multa paine si mezeluri si cascaval. La care merge unsa inghetata sau ceva dulce - 2-3 linguri de nutela, dulceata etc.
Alternand cu zile in care teoretic mananc sanatos - mancare gatita dar la care sunt indulgenta si adaug lucruri de genul paine prajita cu smantana si pentru ca uitand de paine ma gandesc ca am mancat sanatos - scap si la 3-4 mere, eventual niste migdale ( ca sunt sanantoase , nu? ) si poate si niste smochine ca-s bune pentru tranzit ... si tot asa.

Sper ca nu te-ai suparat - dar si eu fac la fel si cand cineva ma cearta imi dau seama ca gresesc.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Michelina: