View Single Post
  #1648 (permalink)  
Vechi 24 oct 2010, 10:08:17
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Citat:
Anterior postat de RRO Vezi mesajul
Buna Alynuta,

intr-adevar vreau sa dau repede jos, desi nu m-am ingrasat tot atat de repede...problema mea este ca merg in iarna la ski si...de-aici probleme: nu intru in costumul de ski , nu voi avea rezistenta sa skiez toata ziua, fiind mai plinuta , nu mai sunt la fel de mobila si pot sa-mi afectez articulatiile, etc; asa incat de ieri am reluat dieta Rina's 90 care mi-a placut ca nu m-a privat de nimic pe termen lung; problema mea nu este sa respect o dieta, atunci cand urmez una, sunt cuminte si nu ma abat de la recomandari, ci problema mea apare dupa ce-am slabit, cand ma culc pe-o ureche si recuperez cu viteza ce-am dat jos.... spre deosebire de alte dati acum m-am apucat si de taebo pentru ca am nevoie de mobilitate. Ieri n-am reusit decat 30 minute sa mentin ritmul pt ca pentru mine cardio este prea alert, iar eu nu mai sunt obisnuita cu miscarea, azi am ajuns sa rezist 45 minute....diseara mai fac niste exercitii cu legmagic si stepper eliptic poate mai accelerez arderile.Multumesc de incurajari . o zi faina.
Asa este ,dupa regim trebuie mare atentie,ca e pacat de munca depusa,sa repui rapid tot ce-ai dat jos., Trebuie sa slabesti sa intri in costumul de sky,si pt. a avea mai multa mobilitate. Eu nu ma prea impac cu dietele stricte,pt. mine inca nu s-a inventat dieta perfecta Succes ,sa ne ti la curent.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]