Subiect: Jurnal ancad26
View Single Post
  #165 (permalink)  
Vechi 17 iul 2011, 11:29:50
ancad26's Avatar
ancad26 ancad26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 43
Dieta: -
Date: 167cm, 124.1kg
Mesaje: 2.350
Aprecieri acordate: 153
Am fost apreciat(a) de 129 ori in 58 mesaje
Implicit Re: Jurnal ancad26

Neta jurnal !


E aproape amiaza si am zis sa iti mia scriu cate ceva. Fie a innebunit cnatarul meu fie nu situ ce e cu el . acum cateva zile imi arata 107 apoi air 109 deci e clar ceva nu e in regula . si acum l-am mutat in alt loc al casei si imi arata 117 ??? asta e buna . stiu ca nu e adevarat pt ca 117 nu am avut din februarie si nu a are cum sa fie o greutate reala . deci il declar oficial un incompetent pt ca bateria probabil nu e buna .

Maine merg la farmacie sa ma cantaresc ca asa nu se mai pooate. sa am si eu o greutate de la care pornesc in concurs.

si tot maine ii cumpar si bateri noua . cred ca de 1 an o am si da rateuri.

in rest ce sa mai zic? ieri am dat o fuga pana la bistrita cu o prietena , mai mult abateri decat dieta o felie de pizza si o ciorba de fasole cu ciolan afumat.

Si deja i-am uitat gustul . iar ma gandesc la Aida si air ma iau nervii . sunt tare slaba la fazele aste , dar chiar nu ma suport. Ma tin de treaba o sapt si apoi o dau in bara asa rapid pt ce?

Da placerea gustului o mare problema !! sclava gustului sunt stiu da sunt om dar in mama naibii as putea si eu ajunge la o greutate normala si apoi macar nu ar mai fi asa aiurea. as putea sa ma autoeduc putin ca in ritmul asta nu o sa ma ajung la 70 nici la pastile cailor.

visam sa ma intorc in anglia cu 4 kg in minus . vezi sa nu

Am ciit ieri cartea lui paul mckenna . dezamagire mare .... are 4 reguli care sa le respecti si cam asta a fost cartea . este si un cd pe care urmeaza sa il iau de pe net dar sincer nu mi s-a parut asa grozav desi se zica ca treb ascultat cd-ul o data pe zi .

nu e un secret ca treb sa papi sanatos, sa faci sport si abateri cat mai putine . asta e totul ! nu e filozofie insa de mutle ori pic in ispita dgusturilor , a abaterilor care apoi se arata la cantar.

cam atat ca iar ma iau depresiile ...
__________________
Jurnal Anculica http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...26-8248-2.html
ancad26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2962 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2445 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]