View Single Post
  #1654 (permalink)  
Vechi 01 iul 2011, 22:20:25
IuliaMP's Avatar
IuliaMP IuliaMP este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iul 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 48
Dieta: max 180HC+90% Monti
Date: 168cm, 107kg
Mesaje: 680
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 32 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Buna luci!
Nu stiu prea multe despre batoanele respective, dar cred ca ar fi mai indivat sa le manaci dimineata la md su la prima gustare, ca sigur au multi carbohidraţi/glucide!
Pentru folosirea calculatorului o sa incerc sa iti dau cateva indicii, ca apoi o sa ter descurci!
Eu merg la meniurile mele de la butonul cu numele meu din partea dreapta sus - zona de logare
de acolo aleg optiunea meniurile mele si ajung la o pagina impartita in 2 parţi: în partea stanga sunt meniurile pe zile , iar in partea dreapta automat zona de lucru pentru meniul din ziua respectiva sau meniul pe care il ai editat. Practic in partea dreapta trebuie sa iti pregatesti meniul. Gasesti acolo o optiune pentru cautare alimente - aici cauti ce aliment vrei , poti sa il salvezi la favorite, selecteyi cantitatea si masa si apoi apesi butonul adaoga la meniu. Pentru a reveni la pagina in care ai meniul in lucru eu merg cu Back, dar poti sa mergi din nou la meniurile mele.
Dupa ce termini de trecut alimentele poti sa selectezi si activitati consumatoare de calorii - ai o asemenea optiune - pe care sa le adaogi la meniu. Nu uita sa treci in meniu si apa consumata. La final ai un buton care iti arata calculele avansate - carbohidratii care ma intereseaza pe mine, proteine, altele şi un alt buton care iti permite sa salvezi meniul.
Dupa ce incerci sa salvezi vreo 3-4 meniuri o sa iti vina mult ami usor si nu o sa tise mai para o povara - va fi chiar distractiv!
Spor la dieta!
Eu cred ca dieta trebuie sa ti+o faci in asa fel incat sa fii sigura ca nu o sa renunti in cateva zile/saptamani la ea. Daca e prea stricta/restrictiva, ai toate sansele sa renunţi la ea dupa o perioada fara sa iti atingi astfel obiectivele. Poti chiar sa iti stabilesti o zi din saptamana in care sa manaci - in limite rezonabile - un aliment interzis- eu sunt terminata dupa inghtata spre ex.
Sper ca explicatiile mele sa te ajute macar un pic!
__________________
Jurnal Iulia MP
Răspuns cu citat