Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #167 (permalink)  
Vechi 24 apr 2010, 09:16:00
arhada's Avatar
arhada arhada este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 oct 2009
Locaţie: pitesti, Romania
Vârsta: 41
Date: 163cm, 72kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Buna dimineata
Eveline ma bucur ca tinem impreuna in felul acesta o sa ne sprijinim mai mult in clipa in care poate v-o claca. Am tinut cu strictete pana vineri cand am fost la mama si in loc de vitamine toata ziua ce aveam , am bagat proteine, dar nu-i problema. Am o vasta experineta cu dietele si stiu atat de multe despre cum se combina alimentele ca incerc sa le combin cat mai sanatos. Eu am plecat de la 81 si deja am 78, dar pt mine 78 este un prag mai mult psihologic de care tot incerc sa trec de un an.Azi am sa manac vitamine ca sa pot recupera ce am pierdut.
Amazing ca sa iti raspund daca este costisitoare, dupa mine e cea mai ieftina din toate. Daca faci un buget pe zi nu cred ca depaseste 20-30 lei in ziua de proteine si vitamine, ca poate sunt mai scumpe.
Va pup pe toate si astept sa ne incurajam reciproc
arhada, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1651 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 360 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]