View Single Post
  #16752 (permalink)  
Vechi 18 ian 2014, 00:45:48
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de redeeadoo Vezi mesajul
buna seara scumpelor,

cred ca eu sunt singura care va scrie asa de rar, dar va citesc cu cea mai mare placere, ma bucura fiecare succes al vostru(si cu slabitul, dar si al pustilor), eu incerc sa ma tin pe pozitii, nu stiu ca imi va iesi, dar am planuri mari, dupa cum va povesteam pe 1 iunie vom cununa, si imi doresc tare mult sa ajung macar la 70 de kg, momentan am 80.9.Nu stiu din ce cauza al meu cantar efectiv nu vrea sa scada sub 80 dupa atata amar de vreme. Recunosc ca nu am mancat numai light, dar totusi incerc sa fiu cat mai constienta sa nu exagerez cu alimentatia. Sport fac cam din luna septembrie acasa, nu in fiecare seara dar cel putin de 3 ori pe saptamana, si am observat ca am alt tonus alta rezistenta.Mi-a amintit Rominel saptamna trecuta cand a fost in vizita si de tae-bo, l-am descarcat si am apucat sa fac un filmulet, imi place. Eu am incercat, dar nu pot sa ma tin de un singur program, ma plictisesc, asa ca le combin.putin Chalean extreme, ceva Insanity, Les mills combat, brazilian butt lift, tae-bo, fitnes blender, sau filmulete mai scurte de pe youtube.
Poznasului meu ii place sa muste mai nou, mai ales de umarul meu, si sa ma prinda de nas..si sa traga, azi dimineata(el doarme in pat cu noi), tati era la baie, si eu doarmeam, iar al meu baietel de taraia nevoie mare prin pat, am deschis ochii ca prin minune fix cand era la marginea patului si l-am prins de piciorus, altfel, covor scria pe el...nu de alta dar mai are vreo 4 cazaturi la activ, noroc ca nu e patul inalt.

hai ca v-am scris o ditamai pagina,
va pup sa aveti weekend placut si linistit, sa va iubiti pe voi, si sa dati din iubire si celorlalti
somnel usor
p.s. Doruta mie menstruatia mi-a venit pe la sfarsitul lui august cand bebe avea aproape 5 luni
ei se pare ca trebuie sa puneti protectie la pat, sau sa-l lipiti de un perete (noi pentru David folosim un uscator de rufe vechi pe care l-am bagat intre margine pat si saltea si functioneaza perfect ca si protectie intr-o parte iar in cealalta parte si la picioare e peretele)
si Razvi doarme cu mine, si el ramane singur in pat seara pana ma culc eu si ma tot gandesc si eu pe viitor cum sa fac ca raman 2 laturi ale patului liber si nu as vrea sa cada

mie imi place de Shaun T dar o sa caut tot ce ai spus tu acolo, si poate poate gasesc si eu timp de sport...
as putea sa cobor la demisol si sa-mi pun acolo laptopul sa fac , dar asta numa la 11 seara si atunci nu mai am nici un chef.. probabil ca astept sa ajung la 65 si apoi ma mobilizez
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat