View Single Post
  #1677 (permalink)  
Vechi 10 nov 2010, 10:33:01
UluceanuAnaMaria's Avatar
UluceanuAnaMaria UluceanuAnaMaria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 761
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Buna, Di! Dupa lunga mea absenta din jurnalul tau, m-as decis sa mai trag si eu cu ochiul aici (desi nu pot spune ca ti-am lasat jurnalul deoparte in totalitate, am mai tras cate un sneakpeek din cand in cand, deci sunt la curent cu toate!). Voiam sa-ti spun ca ma bucur enorm pentru tine ca ti-ai cumparat banda si sunt sigura ca de-acum incolo o sa dai jos kilogramele.. pe banda rulanta Kilogramele alea 2.. vin si pleaca! rapid! Iti promit, ca si eu sunt patita (si de cate ori.. ) cu dulciurele astea care-ti fac cu ochiul pretutindeni, iar la final de zi tin sa-si faca simtita prezenta. In ce fel? Simplu, pe ecranul cantarului

Pupici, sper ca data viitoare cand ne scrii, sa ne spui cat de mult iti place banda noua si ca deja ai trecut peste cele 2 kilograme buclucase!
UluceanuAnaMaria, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
UluceanuAnaMaria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]