View Single Post
  #1682 (permalink)  
Vechi 12 apr 2010, 12:23:50
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Trebuie sa te odihnesti suficient ca toate se aduna si la un moment organismul rabufneste,n-as vrea sa treci prin ce-am trecut eu.
Sunt constienta de asta dar in ultimul timp au fost probleme mari,cu prietenul cumnatei mele si eu eram mereu de fata acasa cand venea cu el si nu puteam sa le spun lor ,adica ma ruga sa nu o spun nici lui fratisu si nici lui maicasa,o sa va povestesc la telefon cand o sa avem voie,e ceva mai delicat,si uite asa sau strans in mine nu am vrut sa supar pe ei si ma termin eu,de aia se enervase mama atunci pe mine si vream sa plec de la ei cu chirie,inca ma mai gandesc,eu am unde sa stau cu ai mei,apartament la fratimiu,si o casa la curte mama,dar nu stau cu ei ca nu vreau sa ma vada cum sufar zilnic si cum ma chinuiesc,asa vb la telefon zilnic cu ei si cand ma duc la ei imi iau fata zambareata .
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]