View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 08 feb 2013, 15:11:12
otiliaa's Avatar
otiliaa otiliaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Firenze/, Italia
Vârsta: 39
Dieta: monti
Date: 160cm, 76kg
Mesaje: 1.375
Aprecieri acordate: 749
Am fost apreciat(a) de 786 ori in 414 mesaje
Implicit Re: Jurnal andreeansd

Citat:
Anterior postat de andreeansd Vezi mesajul
Bună, Marian dragă. Și eu mă bucur că ai dat de mine! Văd că ești tot în București, și mai bine. Și eu am avut enorm de multă încercări de slăbit, începând cu clasa a 4-a.. când un doctor mi-a dat acasă o dietă pentru că a considerat că nu am o greutate normală - într-adevăr nu aveam.

Din cauză că am avut atâtea încercări și o mulțime de oscilații (de exemplu am slăbit într-o lună vreo 12 kg, apoi m-am menținut un an jumătate, apoi m-am angajat și într-un an de zile m-am îngrășat 20 de kg). Între timp, am mai crescut și la minte, am învățat despre viața sănătoasă, despre motivație, despre perseverență, și iată-mă acum pornită pe un drum care știu că va fi lung, dar în mintea mea lucrurile se așează altfel. În curând o să ajung la greutatea pe care am avut-o când am început să lucrez. Destul de bine!

Planul meu e ca de ziua mea (care e pe 20 Mai) să am o greutate de două cifre. Fie ea și cu virgulă de forma: 99.9999...kg.

Primesc cu drag oferta ta de prietenie și susținere. Știu ce înseamnă să nu ai susținător și mai ales să nu fii înțeles în privința motivațiilor care duc la îngrășare, alimentație nesănătoasă și dezinteres față de aspectul fizic și interacțiune socială. Ne vom descurca noi. Mai ales că avem și susținătoare care au reușit deja lucruri incredibile. (Mulțumim de încurajări, Rozica!!)

Eu am tendința să interacționez prea puțin, mă retrag de obicei sau aleg să stau în găoacea mea. Dacă nu reacționez trage de mine și voi fi aici!


Poate stabilim în timp și o metodă de comunicare. Hai să vedem cum ne descurcăm aici.

Astăzi ce ai mâncat și ce mișcare ți-ai propus să faci?

Te pup, aștept răspunsul tău.

Cum,cum,cum?????Hei,Maria sa nu ma lasati pe afara chiar daca nu sunt din capitala...vin si eu cu voi,ce spuneti?
__________________
Mananc pt a trai,nu traiesc pt a manca! jurnal plictisitor-http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...liaa-5785.html
otiliaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1934 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1417 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]