View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 21 apr 2010, 10:00:23
fiica lunii's Avatar
fiica lunii fiica lunii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: South Beach
Date: 171cm, 73.3kg
Mesaje: 79
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: As vrea sa slabesc 28 kg intr-un an

Si ieri m-am incadrat: am mancat numai alimente permise in dieta SB si au cumulat 20,5 puncte WW toata ziua.
Azi va fi mai greu, ca am cumparat macrou proaspat sa-l fac la gratar si vad ca are multe puncte WW. Inseamna ca va trebui sa mananc putin si sa compensez cu muuulte legume.
Am luat ieri niste ridichi albe italiene, mari si rotunde ca niste gulii si sunt mult mai bune decat ridichile rosii romanesti, caci nu sunt iuti, au un gust o idee mai dulceag si sunt mai fragede, nu atat de tari ca ridichile rosii. Am papat aseara o ridiche din asta la ora 22, dar cred ca ridichile nu se depun. Oricum nu am vazut in dietele astea limita de ora, nu ca as obisnui sa mananc asa tarziu, dar se mai intampla uneori (rar) sa imi fie foame la 10 noaptea (cam o data pe saptamana sau chiar la doua saptamani ma mai apuca asa cate o foame seara tarziu).
fiica lunii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]