View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 16:56:55
gabryelle's Avatar
gabryelle gabryelle este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mai 2010
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Incerc sa mananc cat mai sanatos
Date: 170cm, 61kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Slabute din Dambovita

La ce sala te duci iubita? k si eu sunt moarta dupa aerobic..am facut acum un an jumatate,2 aproximativ aerobic cand era la pavcom..doamne ce imi mai placea,ma duceam de drag si stateam cate 2 ore... miss that acum nu stiu unde sa ma duc am tot cautat,dar singura mai aproape mi se pare la sala de dans,dar prob acolo e ca se fac ore doar martea si joia...so u unde te duci??aaa si la daso cado mi se pare ft departe . Eu nu fac calculul la calorii,dar nu mananc sarat,incerc sa ma feresc de prajeli..si eu mai mananc cartofi prajiti dar ce sa faci pofta e mare. Prob care o am eu e cu dulcurile,simt nevoia de ceva dulce permanent. Incerc sa mananc mai bn o bucatica de cico amaruie,dar mai dau iama si in prajituri. Nu zilnic dar... am alergat si eu sapt trecuta dar de cand cu ploile astea n-am ami ajuns...eu am alergat pe stadion mi se pare super fain.
De ex azi am papat de dim,pe la 8 juam cereale cu lapte,sa nu ma intrebi cat,un castronas ca nu stau sa le cantaresc si apoi am mai papat pe la 1 ca am fost la dentist pe la 10 si n-am avut voie sa pap 2 ore dupa. Si am papat un corn,o banana si cativa covrigei cu mac. Acum am ajuns acasa...si mi-e cam fomica. Cred ca imi fierb niste cartofiori,sau mananc niste supa de pui slaba facuta de mama.

ps diddy : te cunosc...esti vecina mea acum ti-am vaz poza :*
gabryelle, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2083 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1566 kcal/zi. Pentru a slăbi 4-5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1050 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat