View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 29 mar 2009, 16:41:39
Crok's Avatar
Crok Crok este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 mar 2009
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Menţinere
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 347
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit

Citat:
Anterior postat de Roxie Vezi mesajul
Eu am luat pastilele timp de doi ani. Crede-ma ca in doua luni e imposibil sa se ingrase vizibil. Timpul isi va spune cuvantul. Oricum daca e foarte stabila si atenta la ce consuma nu cred ca va trece prin ce trec eu. La mine neatentia si nepasarea si-au spus cuvantul. Serile pierdute in baruri, mancatul pe la 4-5 dimineata la McDonalds, cafele, cola, tigari si lista poate continua.

Crok, cred ca ai vrut sa spui nu aerobic, nu? Dar sa stii ca la sala la care merg eu multi baieti participa si la sedintele de aerobic. Intradevar vin doar cand se incepe lucrul la saltea pentru abdomene, dar tot e ceva, nu? Cand ii vad pe baieti atat de constiinciosi ma motivez si prind mai multa incredere. Asta mi-a placut la barbati mereu: increderea in sine si faptul ca mereu duc lucrurile pana la capat!
Aerobic , fitness ... Uite la mine la sala nu au treaba baietii cu aerobicul de la ora 16:30 pentru ca avem destule aparate la care se poate lucra abdomenu si de aceea.Dar nu vad nimic rau in asta , ba din contra
App de pastile.Ai avut si un program oarecum messy . Si aici ma refer la cafele,cola,Mc.Junk food ...
__________________
Inteligenţa este aroganţă educată …
Crok, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2128 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat