View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 21:07:26
mariasarataru's Avatar
mariasarataru mariasarataru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 apr 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 32
Date: 167cm, 50kg
Mesaje: 60
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Am reusit sa slabesc! - Mariasarataru

Fetelor, maine plec! Si sunt fericita ca am ajuns unde mi-am propus, dar sunt foarte obosita ...in plus, am inceput sa ma simt tot mai slabita: am ameteli si mi-e tot foame. sunt la 1150 acum, tot cresc cu 50 asa cum ati zis si voi. Poate e si din cauza SPM senzatia de foame, insa nu e in ordine ... ametesc de fiecare data cand ma ridic din pat .
Dar mi-e tare frica la mare, sa nu ma ingras...mi-am propus sa alerg seara pe plaja in majoritatea zilelor . Oricum, o sa fac miscare pe acolo (in apa, in club aproape in fiecare seara)...dar mi-e tare frica:...nu stiu de ce , am o stare permanenta de agitatie, nu dorm...tot acolo ma gandesc: daca ma ingras ? In plus, azi nu mi-a permis timpul (si vremea) sa alerg seara si ...ma simt vinovata. Parca simt fiecare bucata de mancare ca se pune Nu stiu ce e, dar am intrat in panica.

La mare....voi ce ziceti? E suficienta miscarea din apa si seara din club si daca mai alerg? Permanent ma gandesc ce o sa mananc si unde si cum...as vrea sa scap de starea asta, sa nu ma mai stresez si sa pot dormi....va rog spuneti-mi cum sa fac sa nu ma ingras acolo....ar trebui sa trec din nou la 1100 si sa raman la mentinere dupa ce vin acasa?
mariasarataru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1470 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 953 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat