View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 18 aug 2010, 14:13:30
chiram's Avatar
chiram chiram este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 iul 2010
Locaţie: Campia Turzii, Romania
Vârsta: 36
Date: 170cm, 79kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Manuela Chira

Citat:
Anterior postat de sunshine Vezi mesajul

Chiram trebuie sa faci un pic de ordine in meniu. Intr-o dieta nu conteaza numai nr de calorii ci si alimentele din care le iei.
Nu au ce cauta in meniul tau covrigi, briose..... energizante si sucuri seara.
Incearca sa iti programezi meniul cu o zi inainte astfel incat sa ai carbohidratii in prima parte a zilei si seara mai lejer cu ei. La cina sa ai proteine bune(carnita sua branza degresata, cu legume)
stiu ca nu e o scuza da am o viata destul de agitata....daca nu e vacanta sunt toata ziua pe drumuri pt ca fac naveta la facultate cu trenu(1 ora jumate dus o ora jumate intors zilnic)ma trezesc la 4 dimineata si ma culc pe la 10, si m-am cam invatat sa mananc aiurea, si sa bag in mine toate prostiile intre un curs si altul ... azi dupa ce am invatat de azidimineata mi s-a facut o pofta de ciocolata de casa si am bagat in mine doua batoane acum ma pun iar sa invat si nu am nici o tragere de inima si nici un chef sa fac sport...sper sa reusesc sa ma mobilizez mai diseara...... si de energizante sunt dependenta in sesiunein rest nu consum asa ceva(e deala light doar 10 kcal)
chiram, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1817 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1300 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 268 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]