View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 27 apr 2009, 22:39:28
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Frumoasa, sanatoasa si supla la 30 de ani :)

Eu ma dau cu ulei de masline.Peste tot,pe maini,pe fatza ,pe corp.Si mai si beau.Dimineata pe stomacul gol,e bun pt ficat si bila.
Deci,il folosesc ca si crema de fatza,doar seara,ca e destul de unsuros,cu toate ca ma dau cu putin.Acuma,nush de am mai multe riduri ca inainte sau nu,nu prea am oricum,cred,dar sunt ienvitabile.Si o crema bine hidratata va face mai putine riduri.Si ma dau si pe buze,in strat mai gros decat pe fatza.Va dati seama ca barbatul incepe,vai,iar te-ai uns,nici nu te pot pupa de noapte buna.
Pe corp ma dau pe post de crema de corp,apoi ma bag intr-un cearsaf special pt asta,si mai stau asa vreo jumate de ora,pana nu mai e asa de gros pe corp.
Am descoperit cat e de minunat cand am avut probleme cu ficatul,si a facut minuni.Dar,cand beau de dimineata ulei de masline,imi e mult mai foame in prima parte a zilei.
Il folosesc si ca crema de maini,de fapt asa am bagat de seama ce minuni face.Eu am unghiile mereu lungi,si se ingalbenesc,pt ca sunt date in permanenta cu oja.Deci,avem nevoie de ulei de masline si manusi de unica folosinta.In principui ar trebui uleiul putin incalzit si apoi dat pe maini.Eu ma ung bine pe maini,mai torn putin si in manusa,si stau cu ele si cate o ora(bine,imi pun doua perechi de manunsi,sa mai pot macar sa tastez).Am ramas surprinsa prima oara cand dupa o ora de stat asa cu manusile,mi se albisera unghiile.Chestia asta o fac cam de 2 ori pe saptamana,in rest doar ma dau ca si cum ar fi o crema normala.Si pe talpi ma dau,si apoi repede sosete.
Aveam o crema pe baza de ulei de masline,care era foarte faina,dar sincer,uleiul simplu e si mai fain.A doua zi imi e pielea moale si catifelaata,si nu ramane deloc grasa.Si oricum,zic eu,e mult mai sanatos decat o crema normala,care are destule chimicale.Eu acum folosesc o crema de fatza doar cand ma machiez.
Am observat ca si uleiul difera,asa ca il iau pe cel mai scump de il gasesc(cam 12 euro pe litru,dar imi ajunge vreo 2 luni cred,si folosesc si la mancare tot din el).Ideea e sa fie ulei de masline extravirgin.De incercati,sper sa fiti la fel de incantate de el ca si mine.Pt mine e o minune a naturii.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]