View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 22:59:26
AnutzaMariutza's Avatar
AnutzaMariutza AnutzaMariutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 apr 2011
Locaţie: Budapesta, Ungaria
Vârsta: 34
Dieta: mancat sanatos!
Date: 165cm, 64.4kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul gandurilor mele! AnutzaMariutza

Dear Diary,
Astazi am stat si m-am gandit ce ar mai trebui sa schimb la mine!De saptamana asta vreau sa fac niste schimbari in viata mea,care sa imi aduca bucurie si stare de bine!
Vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata macar la 7,30 si sa nu mai pierd vremea dormind,sa fiu mai ordonata si sa imi tin casuta frumoasa si curata pentru o mai buna armonie!M-am gandit la niste modificari de decor!Sa imi tin evidenta alimentara mai stricta,mi-am cumparat un carnetel frumos,girlie,pe care o sa il port intotdeauna cu mine si o sa notez tot ce mananc si beau,pentru a nu uita nimic si a fi mai dura cu mine!Imi fac program de citit macar 1 ora pe zi,pentru ca am realizat ca pierd foarte mult timp plictisindu-ma..asa ca trebuie sa il umplu cu ceva!
Mai doresc de asemenea sa tin evidenta la apa pe care o beau,pentru a fi sigura ca beau cel putin 2 litri pe zi!Vreau sa gasesc un ceai cu proprietati de dezintoxicare pe care sa il beau in fiecare seara,si de asemenea sa mananc in fiecare zi cate un grepfruit!Sper sa reusesc sa tin pasul cu tot ce mi-am propus!Voi nota aici in fiecare zi ce am reusit sa realizez!
AnutzaMariutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2323 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1806 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]