View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 06 nov 2011, 16:48:14
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: 2.5 luni -- 24 de kg

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul

Incearca sa studiezi/citesti rezultatele facute de oamenii de stiinta in domeniu,... sunt prezentate foarte multe informatii detaliate pe aceasta "tema".
da... scuze nu stiam ca nu discutam in general despre alimente si despre hrana.. adica cum o combinam, cu ce, cand etc... eu n am pus branza pe un piedestal si am luat-o individual.. nu. sunt persoane care mananca branza simpla si atat. altii mananca cu struguri, altii cu paine...
daca cercetatorii respectivi dau liber la grasimile saturate e responsabilitatea lor
n am zis ca noi nu mancam fructe seminte legume... dar se tot da exemplul ala cu stramosii vietii... stramosii mancau cat si ce mancau, dar ai idee cat traiau? dar sa nu vorbim despre paleolitic, acu 300 de ani cat traiau oamenii?
mananca fiecare ce vrea, dar e un forum public... eu n am atacat pe nimeni, mi am spus parerea. intereseaza pe cineva, bine! nu intereseaza, iarasi bine!
si am sa incerc sa studiez mai mult, merci ca ma trimisesi la studiu... dar studiile sunt greu de facut, pe cohorte si pe zeci de ani... caci o placa de aterom, arterioscleroza si ateroscleroza nu se fac in cateva luni sau chiar cativa ani... altfel muream toti tineri... ca acum cateva sute de ani. si nu se mai dadea organizatia mondiala a sanatatii cu capul de pereti ca in top 5 boli mondiale sunt bolile cardio-vasculare....
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat