View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 28 ian 2012, 18:59:39
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alecsandru1977 - Misiune Imposibila?!

Citat:
Anterior postat de Alecsandru1977 Vezi mesajul
@Roxii - Evident ca nu vreau sa ma ingras la loc, vreau sa ajung la 80 si sa raman acolo, si sa ma mentin in proportie de 80% prin sport.
Am inteles Insa conteaza foarte mult si alimentatia. Tu mananci foarte putin pentru un barbat. Recunosc, nu am cunostinte asa de multe in domeniul nutritiei la barbati pe cat am la femei, dar un lucru il stiu sigur, daca femeilor li se recomanda sa nu scada sub 1200 de calorii pentru a slabi sanatos atunci tu, ca barbat ar trebui sa mananci undeva pe la 1800 de calorii si tot ai slabi destul de repede si de frumos. Am inteles ca ai fost sportiv. Nu e de mirare ca te`ai ingrasat odata ce te`ai lasat de sport, cunosc multi sportivi care au patit la fel. Dar, ca si sportiv trebuie sa stii ca trebuie sa ai si o alimentatie mai bogata, nu doar 1000-1200 de calorii. Conditia fizica se dobandeste pe parcurs, practicand sport. Spui ca de 2 luni nu ai mai dat dekt 500 de grame jos. Asta pentru ca ti`ai invatat organismul cu calorii putine. Pe masura ce vei slabi el va cere din ce in ce mai putine. Spune`mi ce o sa faci cand vei stagna? O sa scazi si mai mult caloriile? Crezi ca e sanatos? Nu iti zic sa te apuci acum sa mananci dintr`o data 1800 de calorii de ex, dar mareste usor nr lor si suplineste pe alte parti. Elimina cartofii, orezul rafinat, faina si produsele din faina alba, fast food, etc. In loc sa bei suc de fructe(natural sau nu), mai bine ai manca un fruct intreg, contine mai multe vitamine si e si mai sanatos. Ai grija la combinatiile alimentare si respecta mesele principale. Unde e cina ta? Eu nu vad dekt o gustare in locul cinei. La cina trebuie sa mananci o friptura slaba cu salata, o ciorba, o salata cu branza/sunca slaba.. Nu sa mananci fructe sau sa bei suc.. Succes!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat