View Single Post
  #1719 (permalink)  
Vechi 24 oct 2012, 16:54:59
anaralu29's Avatar
anaralu29 anaralu29 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 26 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: WW
Date: 158cm, 60kg
Mesaje: 2.016
Aprecieri acordate: 561
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 461 mesaje
Thumbs up Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Black][SIZE=3]
Sper sa te ajute asta Ana ! Eu nu prea sunt de acord cu indulcitori artificiali....dar miere da .
Primii pasi in slabire sunt:

vointa si dorinta de a face sacrificii (sanatoase)
vizualizarea rezultatului dorit
5 mese pe zi, 3 principale si 2 gustari
2 l de apa plata pe zi
eliminarea zaharului din alimentatie
miscarea fizica

Dupa ce ai bifat aceasta lista, poti fi sigura ca esti pe drumul cel bun.

Vointa: daca aceasta nu exista, cel mai probabil vei renunta dupa o saptamana sau te vei minti ca o sa incepi de “luni” sau de pe “intai ale lunii”, eventual daca intai ale lunii pica intr-o luni, este minunat. Eu iti recomand sa incepi intr-un weekend sau cand te simti pregatita. Vointa nu se refera doar la vointa si dorinta ta de a slabi sau a te tonifia, se refera la vointa de a nu manca tot ce mancai inainte, sa te documentezi mai mult inainte sa mananci o prajitura, sa iti sacrifici timpul liber pentru a merge la sala etc.

Vizualizarea rezultatelor: conform celor mai recente cercetari, vizualizarea rezultatelor pe care le urmaresti duce mult mai rapid la realizarea acestora. Daca vrei six pack abs, vizualizeaza un abdomen asa cum iti doresti, pune pe frigider o poza cu un abdoment bine facut si asta o sa mai calmeze pofta de dulce

Numarul meselor zilnice: pentru a slabi este foarte important sa iti educi corpul, mai exact trebuie sa iti cresti metabolismul, rata metabolismului bazal. Rata metabolismului bazal este numarul de calorii pe care corpul tau il consuma cand tu stai, dormi, respiri etc. Pentru asta, este necesar sa ii dai corpului combustibil de calitate tot timpul. Asadar, sunt recomandate mese cam din 3 in 3 ore, din care 3 mese principale. Intre cele 3 mese principale, se recomanda cate o gustare, de exemplu: o banana si o cafea, un iaurt probiotic, un sandwich cu somon etc.

Apa: este absolut necesara si obligatorie. Fiecare molecula de tesut adipos are nevoie de 4 grame de apa ca sa se “desfaca”, asadar fara apa, procesul de slabire nu poate avea loc. De asemenea, apa are un rol foarte important si in eliminarea toxinelor, hidratarea tesuturilor.

Zaharul: este un drog, care actioneaza la nivelul creierului (ca orice glucoza) si care da dependenta. Puteti scapa de aceasta dependenta in aproximativ 2 saptamani inlocuind zaharul cu extract de stevia (0 calorii), xylitol sau alti indulcitori favoriti.

Sportul: este la fel de important ca toate celelalte de mai sus. Intr-o dieta 60% este dieta si 40% exercitiul fizic, nu pot exista una fara cealalta. Asadar, este recomandat antrenamentul cu greutati, exercitii cardiovasculare dupa un plan bine stabilit.

Este foarte importanta si rabdarea intrucat dupa o viata plina de burgeri, sucuri acidulate, alimentatie haotica nu te poti astepta la super rezultate intr-un timp foarte scurt. Corpul are o memorie, nu va da drumul la tesutul adipos foarte usor, pentru ca “stie” ca l-ai tinut nemancat mai de mult si o tine pentru “zile negre”.
Vai ce mesaj frumos....
Vorba Vidiei ,foarte adevarat ai scris...
Merci muuult Fulgulet....10 cu aprecieri!!!!
__________________
TOTI SUNT PRIETENI CU CEI FERICITI...
anaralu29, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1883 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1366 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1367 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat