View Single Post
  #172 (permalink)  
Vechi 23 ian 2012, 13:58:13
Happiness's Avatar
Happiness Happiness este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2012
Locaţie: Botosani, Romania
Date: 168cm, 89.9kg
Mesaje: 395
Aprecieri acordate: 120
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 21 mesaje
Implicit Re: Retete cu imagini pentru ziua de amidonuri (dieta Rina)

Buna tuturor! E prima mea zi pe forum. Am inceput Dieta Rina acum doua saptamani si am slabit deja 4 kg. Mai am de dat jos..muuulte. Eu as fio vrut un topic Rina activ, dar nu am gasit decat acestea cu retetele. Nu am cautat eu bine? Mai exista ceva pe 2012 cu Dieta Rina?
D, aca exista undeva pus linkul cu cartea Dieta Rina de 90 de zile, va rog mult sa imi spuneti unde, as vrea varianta originala, pentru ca tradusa pe site-uri am gasit multe variante si nu mai stiu care e cea adevarata,
Revenind la subiect, eu am avut ieri ziua de amidonuri. Din pacate, am avut cea mai urata zi de pana acum de doua saptamani incoace, pentru ca am facut varza calita, nu mi-a placut cum a iesit si nu am mancat mai nimic...Pana acum la legume am mancat ghiveci de legume cu salata si mazare cu salata. Ce mi-o fi venit sa fac varza...Data viitoare cred ca vreau cartofiori cu salata, ca e delicios si nu ma chinui prea mult.
Happiness, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Happiness, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1879 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1362 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat