View Single Post
  #1720 (permalink)  
Vechi 03 feb 2015, 13:39:22
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnal slabit orhidee

Citat:
Anterior postat de corinnef Vezi mesajul
Draga mea , daca cumparai si tu alta firma de cantar poate aveai mai putine kg Mi-a fost dor de tine , de voi ... Cum mai esti ? Ce mai bucataresti ? Cum te descurci cu noul stil de viata ? Pofte ceva ?
Eu am o shaorma cat casa in cap , stii vorba aia : mi s-a pus pata si nu iese cu nici un detergent Nici macar cu nuci de sapun
Pe sucuri ma simt bine . Am inceput un program de 5 saptamani se numeste wellness tricks de pe iubim si gatim . In fiecare saptamana avem cate o provocare iar saptamana asta are sa treaca f usor pentru mine : trebuie sa beau 2 l de apa pa zi

Noul stil de viata imi convine de minune!
De bucatarit... din cauza faptului ca sotul meu si-a pus niste implanturi o perioada o vom duce astfel: dimineata - sucuri; la pranz - felul doi vegan (zilele astea am facut fasole batuta, salata de fasole, varza a la Cluj, musaca... adica mancare care se poate inghiti direct fara a trebui sa fie mestecata ); seara - sucuri. Eu mai scap la cate o salata, nuci, dar sotul nu poate... Frumusetea consta in faptul ca trebuie sa incep si eu mersul la stomatolog (e vorba despre doua implanturi... mai am trei )!
Mi-a placut foarte mult sa gatesc musaca cu soia si ciuperci si varza a la Cluj cu soia si ciuperci! Combinatia asta inlocuieste cu mare succes carnea!
In privinta poftelor... nu am, deci nu am cu ce sa ma lupt! Si apoi cred ca aproape orice se poate adapta! De exemplu ne-am gandit cum putem adapta reteta de shaorma ( si el se pricepe la gatit asa ca am cu cine ma sfatui foarte bine)... cartofii din shaorma pot fi facuti la cuptor alaturi de soia... maioneza poate fi raw vegana... cum spuneam totul se poate adapta... Asa ca atunci cand va putea manca, vom face si cred ca va iesi foarte buna! Deci nu am la ce pofti!
In privinta programului de 5 saptamani... dupa ce am citit cele scrise de tine m-am uitat si eu, dar nu m-am inscris... nu stiu exact ce vor cere... nu stiu la ce ma inham, iar cu timpul stau foarte prost!
Dar mi-ar placea, daca vrei, sa ma tii la curent cu cerintele lor!
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui orhidee:
corinnef (06 feb 2015), nicolae68daniela (10 mar 2015)