View Single Post
  #1724 (permalink)  
Vechi 25 ian 2011, 19:35:20
alice2you's Avatar
alice2you alice2you este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 21 iul 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 38
Dieta: montignac personalizat
Date: 167cm, 65kg
Mesaje: 376
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII

Citat:
Anterior postat de AncutzaMamicutza Vezi mesajul
Multumesc de primire ! Pai sa incep cam asa : pe 4 decembrie, inainte sa nasc aveam 92 kg ...dupa 11 zile, cand am ajuns acasa aveam 80 kg si de atunci am mai reusit sa dau jos inca 5 kg ... in general mananc de toate, sunt ft "sensibila" la dulciuri si patiserii . Citisem mai demult o carte cu dieta Montignac , dar nu am reusit sa ma tin si am si cam uitat din principiile lui, De curand am reintalnit o veche prietena care mi-a spus ca tine Monti si arata supeeerrr ! Din cateva povesti, mi-am readus aminte una-alta ...dar in primul rand am zis ca as vrea s aincep prin a inlocui faina alba cu cea integrala, zaharul alb cu cel brun si sa renunt pt o perioada la cartofi, orez , paste (oricum de-astea nu prea mancam nici inainte) ... tare as vrea sa va rog sa am ajutati sa-mi fac un meniu cat de cat usor de tinut (eu inca alaptez), dar sa repecte Monti cat mai bine posibil

As avea o gramada de intrebari, de ex: in prima faza pot bea lactate? eu mor dupa lapte
dimineata in general mananc un sandwich din paine integrala, unt, ceva mezel sau friptura si cateva frunze uriasa de salata ... dar asta nu prea respecta Monti ...cum l-as putea adapta acest sandw la Monti ?
Buna si bun venit printe montignace!
Metoda montignac este compatibila cu maternitate(dupa cum spune si Monignac insusi) si cu alaptare, as adauga eu, cu unele exceptii: de exemplu autorul recomanda consumul ciocolatii cu peste 70% iar tu nu ai voie sa mananci cacao pentru ca aceasta trece in laptele matern si agita bebelusul; sunt unele legume care desi sunt recomandate in dieta tu nu ar trebui sa le consumi pentru ca provoaca colici bebelusului ( varza, fasolea) ; chiar si consumul de fructe si legume in stare cruda poate duce la agravarea colicilor (cel putin la mine asa s-a intamplat) ..... totusi iti poti personaliza dieta si cu siguranta vei gasi alternative conforme cu principiile monti.
Parerea mea este sa citesi prima data cartea (sau sa recitesti) si apoi poti sa ceri sfaturi aici pe forum pentru ca gasca noastra este mereu cu bratele deschise pentru toate doritoarele sa adopte un stil de viata santos!
alice2you, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]