View Single Post
  #179 (permalink)  
Vechi 18 mar 2013, 19:14:27
stripmymind's Avatar
stripmymind stripmymind este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2009
Locaţie: Nordhausen, Germania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 171cm, 70.3kg
Mesaje: 330
Aprecieri acordate: 89
Am fost apreciat(a) de 108 ori in 70 mesaje
Implicit Re: Jurnal stripmymind

Citat:
Anterior postat de stefy2009 Vezi mesajul
BunaO saptamana cat mai frumoasa si plina de momente frumoase
Imi plac foarte mult meniurile tale . E bine ca esti disciplinata si poti sa le respecti . Vad ca nu papi dulciuri . Eu chiar nu stiu ce sa mai fac . Daca elimin total dulciurile dupa 5-6 zile ma infig si mananc ogroaza de dulciuri ( mancat emotional , binge-eating...o problema mai veche la mine) , daca zic ca pot sa pap cioco neagra sau alte dulciulete mai dietetice as manca intr-una .Nu ma rezum doar la un patratel Tu cum ai reusit sa te disciplinezi ? De as putea sa fiu echilibrata in acest sector al dulcelui cred ca as fi perfecta ca oricum mancare nesanatoasa nu prea mananc ca nu imi place , gen fast-food sau alte chestii.
Te pup
O saptamana minunata si tie!
La mine functioneaza taiatul din radacina, in carne vie Adica neg existenta dulciurilor Si eu sunt la fel, daca gust putin trebuie sa mananc tot dup-aia. Asa ca mai bine nu mai mananc dulciuri.
Stiu ca nu tuturor li se potriveste metoda asta dar la mine functioneaza.
Bine, iti dai seama ca la inceput mai "scapam" si eu in dulciuri Dar odata cu trecerea timpului, intra in obisnuinta. Trebuie exersata in fiecare zi disciplina si taria de sine
In caz ca simt nevoia, fie mananc fructe (dar pana in ora 14) sau prefer sa imi fac eu ceva dietetic. Usor, usor am invatat si sa mananc putin din ceva ce poftesc dar, repet, mi-a luat destul timp.
Si, nu in ultimul rand, suntem oameni Poti sa iti mai faci o pofta din cand in cand si sa nu te simti vinovata.
stripmymind, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2244 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1986 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]