View Single Post
  #179 (permalink)  
Vechi 22 sep 2010, 22:55:35
silviy's Avatar
silviy silviy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: hipocalorica
Date: 167cm, 51kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Mentinere, draga mentinere! :) - Andra

Buna Andra,


multumesc multe pentru sfat, asta incer si eu sa fac, sa incerc ca asta sa fie un stil de viata si cred ca in mare am reusit, de jumatate de an de cand am grija ce mananc si am reusit sa scap de aproape 8 Kg. Singurele mele 2 proble sunt:
1. dulciurile - Eu inainte nu prea mancam deloc dulce, dar acum, poate pentru ca stiu ca nu am voie, imi este foarte pofta de prajiturele si inghetata. Dar o sa incerc sa gust cat mai rar din aceste bunatati.
2. faptul ca de cele mai multe ori, masa mea principala este cea de seara, deoarece la birou sunt destul de ocupata si nu reusesc sa mananc mare lucru, iar in momentul in care ajung acasa, de obicei destul de tarziu, dupa 8 seara oricum, atunci imi este destul de foame si mananc destul de mult, desi incerc sa fie destul de sanatos si nu mananc decat piept de pui, peste sau cel mult vita cu legume la gratar, dar totusi....
Problema mea cea mai mare este ca in ultimul timp am avut o perioada f stresanta la munca si gastrita pe care o aveam s-a agravat, astfel incat acum trebuie sa am grija ce mananc si sa mananc destul de des, seara trebuie sa si iau destul de multe pastile si sa mananc. In plus, la anlize mi-a iesit ca am si o lipsa de fier, si pt ca am gastrita si nu pot face tratament cu fier, tb sa mananc mai multa, carne rosie (de asta am inceput sa mananc mai multa carne de vita, desi stiu ca este mai grasa, mananc doar muschi, oricum), ficat de pui, brocolli si spanac.
Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, cum ar fi cel mai ok sa mananc tinand cont si de toate acestea, m-ati ajuta foarte mult.

Multumesc frumos,
Silvia
Răspuns cu citat