View Single Post
  #17957 (permalink)  
Vechi 07 apr 2014, 21:18:21
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

nus tiu ce s ama fac cu thoma,s iar m-am chinuti aseara de 2 ori sa il adorm, la 10 si la 11. a dormit pe la 7 seara pana la 9, amandoi, eram rupti dupa plimbarea la ocean,..
a atipit doar la drumul la intoarcere..
si la urma era f mofturos, nici pe picioare nu s eputea tine.. si l-a tinut sotul in brate, dar era f mofturos.. si nu a vrut sa doarma in brate dupa cum dorea tasu.. asta e.. nu e genul sa doarma oriunde,,, mai ales acum de cand e mai mare.
noroc ca s-a linsitit in masina.
eu f rar am stat cu el in spate, mai mult, daca ne opream udneva.. si sa nu stea pe loc singurel..cand asteptam pt un magazin.
sau in cazuri rele cand plangea..cum s-a intamplat si de ziua lui, am emrs dupa tort.. era asa de obosit, si nu vroia sa doarma.. am mers impreuna cu gandul ca poate doarme in masina.. de undee..
nici nu puteam face nimic.. ca nu ma lasa sotul sa il iau in brate, daca ne prinde politia , amenda mare. plus ca e si periculos.
asa ca in unele situatii, chiar nu am ce face.. si mai plange. eu nu prea inteleg, ce faceti voi, si cum de copii vostrii nu plang, daca stati cu ei in brate se calmeaza instant?
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat