View Single Post
  #1799 (permalink)  
Vechi 30 sep 2010, 11:44:28
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de dayanna Vezi mesajul
Am fost echilibrata de cand am inceput si chiar nu am simtit nevoia de a manca ceva ce nu trebuia sa manac.Ieri nu stiu ce s-a intamplat dar azi o sa pedalez dublu ca sa pot restabili situatia.Oricum ma simt putin stresata pentru ca mi-am dat seama ce usor pot scapa fraul si dupa o luna si mai bine de Monti.Va pup fetelor
Buna Dy!
Nu o lua in tragic, dar e bine ca ai avut intamplarea asta, ca sa sti ca o dieta pe termen lung se tine greu, trebuie pregatit mult psihicul.
Nu e un capat de tara ca ai mancat la un moment dat o cioco si e bine ca ai constientizat faptul ca poti re-aluneca. Asta-i si buba mentinerilor! Cred ca esti constienta si de faptul ca mentinerea e pe viata.
Am avut si eu problema asta, mi se ivea cate o pofta si nu ma puteam abtine si imi venea sa-mi dau singura palme, eram agitata, frustata. La un moment dat chiar am fost intrebata de ce nu suport sa aud de dulciuri, chiar si de cele conforme: simplu, pt ca erau drogul meu si eu sunt la cura de dez-dulcisare! Eram precum un drogat in perioada de sevraj...La drogati in perioada de dezintoxicare se mai dau droguri usoare ?! Dulciurile cu fructoza tot dulciuri se cheama!
Trebuie sa lucrezi cu psihicul mereu si sa eviti ispitele, stiu ca e greu, pt ca esti familista si eu de exp. nu am niciun gras in familion (era pisica, dar am mai slabit si ea acum!). Nu lasa gandurile despre mancare sa-ti invadeze creierul! Cauta un gand inlocuitor ca sa-l ai la nevoie. Mai simplu: fa exercitii de mutarea gandului ,,prost" undeva de unde ar fi bine sa numai iasa! Asta-i idealul, dar el va mai iesi, uneori poate vei fi pregatita sa-l infrunti, alteori nu, insa in timp iesirile lui vor fi din ce in ce mai rare si nu atat de intense. Sunt sigura ca intelegi ce scriu, ca altfel nu as mai scrie! Mananca echilibrat, ia dulcele din fructe, gaseste-ti preocupari seara si tine motivatia ,,up".
Dupa o perioada de curatare, poti sa-ti mai oferi recompense!
Dyanna, fi barbata!


crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]