View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 19 apr 2010, 09:00:24
madeleine's Avatar
madeleine madeleine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Montignac
Date: 177cm, 55.8kg
Mesaje: 112
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Esenta naturala de vanilie

Cum ne preparam propria esenta de vanilie


Dupa cum bine stim, metoda Montignac sustine consumarea alimentelor bio cu precadere. Este adevarat ca intervine bariera financiara, pentru ca sunt cu mult mai costisitoare decat cele obisnuite din comert, dar este un lucru stiut ca diferenta intre ele este extraordinara.
Asadar, pentru anumite retete de dulciuri Monti ( atat in faza 1, dar in special faza 2), apare adesea ca ingredient extract natural de vanilie (esenta). Am intreprins un research pe Internet, unde am gasit o reteta usoara de a ne prepara propria vanilie.

Ingrediente:
- 3 pastai de vanilie bio ( se gasesc la plafar sau magazinele bio/naturiste)
- o cana de vodka de buna calitate (care sa nu contina zahar), cum ar fi Finlandia, sau Absolut Vodka

Se taie cele 3 pastai in 2, se introduc intr-o sticla de sticla sau borcan, se toarna vodka peste si se agita. Se pastreaza undeva intr-un loc uscat, la intuneric (ex. camara) timp de 3 luni. Dupa 3 luni, se strecoara(filtreaza) si se poate pastra in sticluta dorita sau alte recipente mici. Pastaile pot fi refolosite (3 ori). Adica se poate recompleta cu vodka.
In momentul in care folosim esenta in preparate, gustul de alcool dispare, ramanand doar savoarea fina de vanilie.
__________________
Feel free to stalk me @: http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eine-2636.html
Ai o viaţă întreagă să descoperi ceea ce miliarde de vieţi au creat. Un nou început, o altă furtună de nisip care dispare din palmă...un nou drum spre fericire.
A scrie despre orice alt fenomen decât propria-ţi persoană sunt lucruri cu mult mai uşoare, căci imparţialitatea nu ne caracterizează. Plânge sau râde...arlechinul în spatele măştii sale...
madeleine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1546 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]