Subiect: Dieta si fumatul
View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 25 mai 2010, 16:08:36
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Dieta si fumatul

Tu esti in perioada de "dezintoxicare" acum si se poate sau nu ca durerile de cap sa fie cauzate de lasate de fumat, chiar si din motive psihice/mentale, nu neaparat fizice. Totusi, cred ca in ultima fraza ai pus problema gresit: tu nu iti interzici nimic. De fapt iti acorzi un drept. Este diferenta intre a interzice dreptul la fumat si acordarea dreptului la o viata sanatoasa.

Si aici ajungem la povestea care este cred spusa in cuvinte frumoase in majoritatea cartilor: fumeaza tigara si da-ti seama ce-ti aduce bun. Daca constientizezi ca nu iti foloseste la nimic, inseamna ca nu renunti la nimic, ci de fapt castigi ceva.

Totusi, teoria e simpla, practica ne omoara. Iti doresc multa bafta!


PS: am vazut avatarul tau, insa nu m-am uitat la profil, sper sa nu fac vreo gafa, dar cred ca (din poza din avatar) tu ai un motiv si o motivatie in plus pentru a te lasa de fumat; daca un copil creste cu parinti fumatori cred ca sunt sanse foarte mari sa ajunga fumator.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat