View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 30 mai 2010, 21:30:17
OtiliaIon's Avatar
OtiliaIon OtiliaIon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mai 2010
Locaţie: Ilfov - Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Invat sa-mi controlez greutatea
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Sfaturi: cum mi-ar placea sa primesc vestea?...

Citat:
Anterior postat de onetotilia Vezi mesajul
eu am datprin sport si dieta ... nu am tinut nici o dieta foarte sttict... de aceea paote au si trecutatatea luni si au tot nu mi-am atins targhetul... sport fac cam in fiecare zi. in weekend mai putin ca mai fac plimbari lunigi cu iubitul.sper sa contiunui sa mai dau jos cateva kg. parerea mea ca la 170 nu iti trebuie 55 de kg... eu ti-am vazzut pozele.. avem aceeasi constitutie doar ca tu esti mai inalta.

apropo de iubitul tau, carecauta fete slabute pe XXX..... nu mi se pare corect..... sper macar ca, acum cand ai luat hotararea sa slabesti o sa te sustina si nu o sa itidea sa mananci toate prostiile. al meu deja incepe sa ma dispere ca ma tot intreaba daca vreau inghetata cand trece masina de inghetata de 15 ori pe zi pe starda pffffffffff...
Nici eu nu as vrea sa tin o dieta stricta, dar oricum ma oblig acum sa ma obisnuiesc cu mancare mai putina si mai sanatoasa, de trei ori pe zi si cu doua gustari. O sa trag si eu tare cu sportul. Hmm, 55 de kilograme e o tinta, daca o sa arat satisfacator la 60 de kilograme o sa ma opresc si o sa incerc sa ma mentin acolo.

Cu el nu mai e problema, ne-am despartit, spre binele amandurora. Dar mama e o adevarata inimica a slabitului si imi pune tot timpul bete in roate. Stiu ca imi vrea binele dar trebuie sa rezist si la tentatiile pe care mi le gateste. Of

De cand m-am despartit de prietenul meu am mult mai multa energie si putere si pofta de viata, o relatie plina de neintelegeri te consuma f mult, Ma bucur ca s-a incheiat.

Legat de subiectul discutat, cum as vrea sa mi se spuna daca m-am ingrasat:
1. mai bine sa nu mi se spuna dar sa mi se gateasca mai sanatos, sa fiu scoasa mai des la plimbari, sa fiu retinuta cu alte preocupari .. eh asta e varianta ideala cand cineva chiar si-ar bate capul
2. sau sa mi se zica: inainte cand mancai mai sanatos, parca erai mai luminoasa la fata, mai energica, iti veneau hainele altfel..

Oricum mereu cand vezi o problema ideal e sa oferi si o solutie, De ex daca esti baiat si vezi ca prietena ta s-a ingrasat, cumpara-i niste role, sau mergeti mai des sa dansati. Daca doar ii spui ca s-a ingrasat ii lovesti increderea in ea. Gaseste o cale sa o ajuti sa faca mai multa miscare si sa manance mai sanatos.
__________________
Jurnalul meu

Cineva, undeva, cauta o persoana exact ca tine.
OtiliaIon, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
OtiliaIon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2502 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1985 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1728 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat