View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 07 iun 2010, 19:11:05
drama queen's Avatar
drama queen drama queen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 1.63cm, 64kg
Mesaje: 1.657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta: 4-5 kg in 7 zile

Citat:
Anterior postat de antonina Vezi mesajul
Hey ma numesc Antonina am 19 ani ma ghandeam todeauna la mancare am ajuns a fiu clasele a 5 si am inteles ca baietsii nu-mi atrag atentie pentr-u ca sunt grasa asa am decis sa alcatuiesc eu o reteta speciala pentr-u a slabi si a mers am dat jos si am slabit 4- 5kg in 7 zile :


La micul dejun:
- fructe, fara banane

La pranz
- 100 game orez fiert, preferabil orez nedecorticat sau, macar, parboiled (prefiert). In locul sarii se pot folosi verdeturi din abundenta si/sau condimente ne-iuti si fara sare sau potentiatori de gust (glutamati)

La cina
- 100 gr orez fiert ca mai sus, un mar sau un alt fruct, mai putin banana, ceai verde sau din pante, fara zahar.
Buna fara suparare si chit ca voi fi sanctionata o zic ceea ce faci tu aici pe forum se numeste infometare nu gluma si sincer alte fete ar putea adopta acest regim scris de tine mai sus . *********************** Nu va inteleg de ce vreti asemenea regimuri si de ce vreti si ca alte fete sa faca ceea ce faceti voi = infometere. Decat aceste regumuri miraculoase ati adopta un nou stil de viata.Voi credeti ca peste noapte vine Zana Maseluta si va ia toate kg pe care le avetii pe cap?????? Ei bine GRESIT . Ele nu dispar asa peste noapte ci in timp prin timp si stil de viata sanatos.
Inaltimea este incorecta. drama queen, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].

Ultima dată editat de Slabuta; 07 iun 2010 at 19:16:41. Motiv: Limbaj necorespunzator.
Răspuns cu citat