View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 08 iun 2010, 12:12:43
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 02

Citat:
Anterior postat de incognito Vezi mesajul
Am sosit si eu ...
Bine ati venit in casuta noastra . Inca nu m-am hotarat care este...voi ce spuneti?
Asta sau asta?
Ce-i cu soarele? N-am prins stirea..
Va fi haos pe pământ? Astrul care face posibilă viaţă se pregăteşte să ne atace planeta! Nu e de glumit cu aşa ceva! Avertismentul vine chiar de la specialiştii NASA!
Viaţa pe pământ nu ar fi posibilă fără Soare - el ne aduce căldură şi lumina de care orice vietate şi orice plantă are nevoie! Un avertisment dur vine de la specialiştii NASA!
Soarele iese din bârlog şi se pregăteşte să emane mai multă căldură ca niciodată!
Priviţi pe această grafică, realizată de NASA, cât de periculos poate fi Soarele! Imediat după ce o explozie solară se produce, circulă prin Univers şi.... nu trece fără să facă pagube!
Temperatura creşte brusc şi afectează planetele din sistemul nostru solar dar, mai ales, sateliţii artificiali ai Pământului. O activitate solară atât de intensă cum este cea pe care specialiştii o aşteaptă acum se produce o data într-un secol.
Dacă acum 100 de ani nu aveam atâtea sisteme de telecomunicaţii, iar avioanele nu brăzdau cerul că în zilele noastre, poate efectele nu ar fi fost grave. Acum, însă.....
"Va fi haos pe pământ şi în aer" avertizează NASA, dacă nu ne apărăm!
Societatea tehnologică în care trăim este foarte sensibilă la exploziile solare pe care le aşteptăm în următorii ani, avertizează specialiştii. Sistemele tereste de telecomunicaţii ar putea fi afectate, cursele aeriene de asemenea, să nu mai vorbim de sateliţi!
La Washington, în inima Americii, specialişti NASA, academicieni şi politicieni se întâlnesc mâine! Vor căuta metode prin care să apere pământul de furia Soarelui!
Pagubele produse de furtuna solară ar putea ffi şi de 20 de ori mai mari decât cele produse, în 2005, de urganul Katrina, se tem experţii. Uraganul din 2006 a lăsat în urmă distrugeri estimate la 125 de miliarde de dolari! Dacă înmulţim cu 20...
Thomas Bogdan, un român care lucrează în Statele Unite la NOOA - Administraţia Naţională pentru Oceane şi Atmosferă, are o armă preferată în lupta cu exploziile solare: un satelit lansat de NASA în 1997! Doar acesta, spune românul, ne va putea anunţa cu 30 de minute înainte ca pământul să fie afectat!
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]