View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 08 aug 2010, 15:13:53
PinkFuneral's Avatar
PinkFuneral PinkFuneral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 32
Date: 175cm, 56kg
Mesaje: 101
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal*Caty (PinkFuneral)

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

Buna Caty si bine ai venit printre noi
Ti-am vazut poza si sincer arati detul de bine si acum Eu cred ca tu la solduri te refereai la aripioare(maniglie dell'amore in italiana)- ca am vazut ca esti si tu aici Ca pe fund (solduri)eu vad ca esti ok sa sti ca te inteleg perfect. cam asa este si povestea mea cu sportul si cu venirea mea aici am papat, m-am ingrasat si nu am mai facut sport. asta m-a facut cu vreo 10 kg mai "grasuta". dar am reusit sa scap de ele. binenteles, nu pot sa am iarasi cat aveam cand am venit aici, ca eram mai micuta dar important e ca s-a dus din grasime.
Bravo pentr sport si pentru ca ai inceput sa papi sanatos! in ritmul acesta o sa ajungi la target destul de repede Bine, nici sa te grabesti prea tare- sti vorba aia: graba strica treaba. mai bine mailent si mai sigur
iti doresc mult succes!!!
Multumesc mult Andra, cand am intrat pe forum ma uitam la pozele cu evolutia ta si asta m`a facut sa vreau si eu !! Felicitari pentru reusita!
Da.. stii cat inseamna sa faci sport in Italia, 2 ore pe saptamana in scoli, o panarama! Ma uitam la copii pe aici, rar vezi unul slabut, e rau..
Nu ma grabesc, usor usor le fac pe toate
__________________
PinkFuneral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2069 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1552 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]